Wednesday, September 28, 2011

Oh Ibu Mertuaku

Assalamualaikum w.b.t

Semalam dikisahkan kena balik Slim River sebab nak amik dokumen Mr. Teddy. Pastu decide tuk tidur kat Slim je. Kesian kat Mr.Teddy kalau nak patah balik Bangi malam tu gak. Mau tidur masa drive nanti. Memang tak plan apa-apa, balik pon sehelai sepinggang dua-dua orang. Last-last singgah beli baju kat Tanjung Malim. Punya la laju Mr.Teddy bawak keter sebab takut kedai dah tutup time kitorang sampai. Dia duk la suruh saya doa banyak-banyak. hehehe. Alhamdulillah sempat la kitorang beli baju=)

So, pepagi tadi dah kena la bergerak balik. Takut jalan jammed, kitorang plan nak gerak awal gila. Dah la terlambat bangun sikit dari plan asal. So, kelam kabut la jadinya. Keluar-keluar bilik tengok Mak Mertua saya dah siap prepare breakfast untuk kitorang. Yang bestnye siap bagi bekal lagi. Oh sungguh terharu. hehehe. Ni yang sayang lebih kat Mak ni=D. Tapi kan Mak Mertua saya memang cam tu tau. Kalau kitorang balik Slim mesti macam-macam yang nak dibekalkan. Memang terasa sungguh balik kampung. hehehe. Bekalkan macam-macam makanan siap dengan air lagi. Naik segan dibuatnya. hohoho.

2 comments:

  1. kalau dah macam tu gaya nya kena laaaaa menghargai mak mertua sewajarnya kannn...;)

    ReplyDelete
  2. ye memang sewajarnya...hehehe=)amik hati balik dgn membeli adiah bday yang best2....hehehe=)

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...