Monday, September 12, 2011

Kekeliruan...

Assalamualaikum

Nak nyanyi lagu keliru ke. Apa la yang dikelirukan sangat tu. huhuhu. Actually kan just nak share kat sini yang saya n Mr. Teddy tak start pon any preparation for our baby. Kitorang tak tau masa yang terbaek untuk start wat preparation. Ada yang kata still awal lagi. So, kitorang pun relax je r. Tapi ada gak yang kata dah patut start beli sikit-sikit. huhuhu. Confused la. Kawan-kawan yang ada pengalaman rasa camne. Patut tak kami start membeli belah skang ni atau masih awal lagi erk. Expected due insyaALLAH early Dec ni. Means ada lebih kurang 3 bulan lagi. Tapi saya tak tau nak start dari mana. hohoho. Sapa ada checklist yang sudi nak share. Senang sket. hehehe=)


No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...