Monday, May 9, 2011

Kembali Bersiaran

Assalamualaikum w.b.t

Fuh...fuh...uhuk...uhuk... Tiup habuk sampai terbatuk-batuk. Lama tak bersiaran kat sini. Minggu yang sibuk pas balik dari Bali. Banyak nak update tapi tak berkesempatan. Apa yang bz sangat tu yerk. Meh tengok aktiviti sepanjang minggu yang penuh.

30hb-4hb (sabtu-rabu): Bali (nanti saya update)

5hb (khamis) : Ayah kena admit dalam ward. Tolong hantar n uruskan sampai ayah masuk ward.

6hb (jumaat) : Plan nak balik Slim River malam hari, tapi tetiba tukar plan due to some reason

7hb (sabtu) : Balik Slim River. Petang masuk Kg.Slim tolong buat goodies untuk wedding Pak Cik Pijie (uncle Mr.Teddy). Malam kenduri tahlil.

8hb (Ahad) : Kenduri Pak Cik Pijie. Balik Klang. Mr.Teddy balik Kedah

9hb (Isnin) : Demam. Huhuhu. Cuaca dua tiga hari ni terlalu panas demam. Kepala sakit. Duk termuntah-muntah je. G klinik dapat la MC.

Tu la cerita sepanjang minggu yang saya menghilangkan diri ni. Tak sabar nak update kisah Bali. Sambung lagi next time k=)


Sent from my iPhone

2 comments:

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...