Friday, April 1, 2011

Susun 10 jari....

Assalamualaikum w.b.t

Pepagi dah mencuri tulang eh. Nanti ada pulak yang marah. Opst. hohoho. Ok la apa-apa pun saya nak susun sepuluh jari la dulu kepada yang terasa dengan entry saya sebelum ini "Renung-renungkan dan Selamat Beramal'. Entry tersebut telahpun ditarik balik bagi menjaga sensitiviti sesama manusia. Bukan apa, ada yang telah tersentap dengan entry tersebut. Bagi mengelakkan hal berpanjangan saya pun tarik balik la

Terima kasih la ye kepada yang sudi singgah blog yang biasa-biasa ni. hohoho. Ada silent reader rupanya. Tapi kenapa la suka sangat jadi Anonymous bila tinggalkan comment tu yerk. Cuba la tinggalkan jejak sikit. Boleh kita kenal-kenal. hehehe. Ke dah kenal sebab tu tak nak tinggalkan jejak kan. Ye la kalau tak kenal camne la boleh describe diri saya dalam comment tersebut. Opst. Nanti ada pula yang terasa lagi. Ok la entry tersebut bertujuan untuk peringatan diri saya sendiri juga. Lepas ni kalau agak-agak nak ingatkan diri saya tengok je la kat draft. hahaha

Apa-apa pun saya susun sepuluh jari lagi sekali mohon maaf kepada yang terasa walaupun saya dah siap-siap minta maaf di akhir entry tersebut. K la ni saya tinggalkan dengan lirik Senyum - Najwa ft Malique. Ambil sikit je la eh. heheheChill

Senyum senyum senyum
Senyum senyum

Verse
Kacak luar
Kacak dalam
Kacak dengar sini
Kalau saya senyum
Awak mesti senyum sekali
Kalau kita senyum
Semua orang berjangkit
Bila semua orang senyum
Dunia tiada penyakit

Chorus
Senyum
Tak perlu kata apa-apa
Senyum
Tak perlu kata apa-apa
Senyum
Tak perlu kata apa-apa
Senyum
tak perlu kata apa-apa

Eii...nape banyak smiley tetiba.




2 comments:

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...