Tuesday, March 15, 2011

Terima Kasih Tak Terhingga

Assalamualaikum w.b.t

Lama kan tak update blog. Padahal banyak sangat yang nak story kat sini terutama pasal my big day. huhuhu. Alhamdulillah dah selesai semuanya. Banyak yang nak story tapi gambar tak dapat lagi. So, cam tak best pulak story tak bergambar kan. hehehe. Oleh itu, sempena entry ni saya nak merakamkan ribuan terima kasih kepada pihak-pihak yang terlibat samada secara langsung ataupun tidak.


~Ehsan Google : Menepati Tema Warna saya~


BIG THANX untuk semua terutama my family [Along, Angah, Abang Mir, Alang, K.Ika, Ancik, Itam, K.Ida, Uda, Wak Amir, Uteh, K.Ina, K.cik, Ieda n semua anak-anak buah] yang banyak menyumbang tenaga, masa dan juga kewangan bagi sama-sama memastikan kelancaran majlis saya. Turut berterima kasih kepada jiran-jiran, budak-budak penanggah kengkawan along yang sama-sama menyumbang tenaga. Untuk Family in law gak terima kasih banyak-banyak. Terima kasih tak terhingga diucapkan di atas layanan dan sambutan yang diberikan.

To my lovely family ~ Terima kasih sebab jadi orang kuat untuk kenduri Aien ni. Big Thanx semua. Banyak hulur bantuan tak kira dari segi tenaga, kewangan, idea dan macam-macam lagi. Terutama bila dah sampai satu tahap tu si pengantin dah tak larat nak pikir untuk buat apa-apa, family yang tolong settlekan. huhuhu

To my Family in Law ~ Terima kasih kepada yang sudi hadir sama-sama memeriahkan majlis. Walaupun tersesat time hari nikah. hehehe=) Terima kasih juga atas layanan dan sambutan time majlis bertandang. 1st class. hehehe

To Vendor-vendor yang terlibat pada hari kejadian~ Terima kasih tak terhingga untuk semua. Korang memang terbaek.

~Azika Collection - Baju n make up sangat menggembirakan hati. Ramai puji cantik=). Paling suka baju grey time hari langsung. Memang lawa. So, tolong promote sikit kat sini.hahaha. Kepada kengkawan yang dalam proses nak cari mak andam boleh la contact K.Zie from Azika Collection. Service terbaek=)

~Abang Fadil - OP untuk hari besar saya. Abang Fadil n the gang memang best. Walaupun awal-awal tu cam tak best sikit dengan salah sorang daripada budak dia sebab garang sangat. Buat saya jadi tak senang nak pose. Terus mood lari sampai time nikah. Tapi time malam berinai tu dah ok balik kot. Tq so much. Tak sabar nak tunggu hasilnya. Sorry gak coz saya memang tak pandai posing. hohoho

~LH Media - OV untuk hari besar saya. Sorry tak ingat nama bro yang amik video kitorang. Tapi yang pasti bro tu memang best. Pandai tackle kitorang. hahaha. Walaupun memasing kayu jer kan. Tapi bro tu sabar kan jer. hahaha. Thanx br0.

~Whitelacetale.weddings - Thanx for the lovely centrepiece. Walaupun asalnya minta bunga lain tapi dapat bunga lain. Still suka=). Buat saya jatuh hati terus dengan carnation. Kengkawan yang berminat bolehlah contact Asylla k. Dia sesangat la friendly n sangat senang nak deal.

~Cupcakeland - Thanx Nina for the lovely wedding cake. Nina berjaya merealisasikan kek impian saya. Colour agak lari sikit tapi design menepati yang macam saya nak. Tq so much Nina. Nina pun senang nak deal. Time tunang pun saya order cuppies dengan Cupcakeland. Rasa sedap n cantik.

To Tetamu-tetamu yang hadir ~ Terima kasih kepada semua yang hadir bagi sama-sama memeriahkan majlis kami. Sorry kepada sesiapa yang tak sempat nak jumpa tu. huhuhu

To Mr.Teddy ~ Terima kasih sabar dengan karenah saya selama ni daripada start kita couple sampai dah jadi suami isteri ni. Saya dah hilang seorang kawan yang terbaik iaitu awak. Tapi saya dapat seorang suami yang extra terbaik iaitu awak jugak. Awaklah kawan, kekasih, suami yang terbaik untuk saya. I love u so much dear.


TERIMA KASIH SEMUA...



3 comments:

  1. Tahniah in! sori sgt xdpt dtg. Nnt upload gmbr byk2 yea kat fb

    ReplyDelete
  2. terima kasih juga kepada irfan kerana meragam hinggakan ummi dia tak senang duduk d buatnya...

    ReplyDelete
  3. shedot~tq...

    uda~Irfan memang baek...hehhee

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...