Friday, March 25, 2011

Lupa Ke Silap Pendengaran...

Assalamualaikum w.b.t

Sambil menaip entry sambil menyuap nasi ke mulut. Camna tu. Jangan masuk hidung dah. hohoho. Sekarang ni time lunch saya telah menjadi budak baik. Budak baik sebab apa sebab dah tak keluar lunch kat luar. Lunch kat kafe office je. Ni gara-gara menyahut seruan Mr.Teddy agar berjimat cermat. Kalau tidak hari-hari Sogo. Agak-agak bosan Sogo The Mall lak. Save sikit kalau tak makan kat luar. Makan kat kafe tersangat la murah. Tapi tak banyak choice pulak. huhuhu. Layan kan je la.

Kadang-kadang saya makan nasi campur terutama kalau ada ikan cecaru. Favorite tu. Kadang-kadang makan masakan panas. Boleh tahan la kedai akak tu. Tapi akak ni ada satu masalah la selalu bagi salah order. huhuhu. Dua hari berturut ni saya kena. Semalam order nasi goreng ayam, dia bagi nasi goreng ayam merah. Hari ni order la lagi nasi goreng ayam sebab semalam tak dapat makan tengok-tengok dia bagi nasi goreng ayam kunyit. Adoiyai. Pastu kalau order telur mata kadang-kadang dapat telur dadar. Kalau order telur dadar kadang-kadang dapat telur mata. hohoho.

Samada ni akak ni lupa order atau Silap pendengaran. Nasib baik la saya ni tak cerewet makan. Belasah je la. Tapi kecewa gak dua hari dah nak makan nasi goreng ayam tak dapat. huhuhu. Semalam tak tapau memang sedia maklum la dah tau salah order. Dah tu dia bawak makanan sambil tanya kita balik order apa. Malas nak tunggu lain, makan je la. Hari ni tak tau salah order sebab tapau. Punya excited nak makan nasi goreng ayam alih-alih nasi goreng ayam kunyit pulak yang terpacul. Tak apa la rezki. Ada la jugak ayamnye walaupun masak lain. hohoho.


No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...