Monday, February 7, 2011

Kecelaruan

Assalamualaikum w.b.t

Start semalam blog saya ditutup sementara. Hari ni dah buka balik. Nak tau kenapa??? Layout blog mengalami kecelaruan. Tiba-tiba jer sidebar jadi kat bawah.

Puas la mengedit seharian semalam. Dengan entry khas untuk Mr.Teddy pun saya editkan. huhuhu. Last-last nak publishkan balik, gambar sumer hilang. Ape ntah yang digodeknya. Gambar pulak dalam lappy, lappy pulak kena virus. Adoyai. Hard disk tak bawak balik pulak. Jawapannya entry tersebut akan berada dalam draft buat sementara waktu.huhuhu

Pelik memang pelik, Tetiba je layout mengalami kecelaruan. Tukar template lain pun sidebar tetap kat bawah gak. Puas la saya mencari punca. Bila dalam proses searching tu banyak solution yang saya jumpa kat internet. Antaranya mungkin sebab link/gambar terlalu besar dah makan space. Oleh sebab tu, sidebar jadi ke bawah. Saya pun draft kan la semua entry. Nak tengok entry mana yang dah makan ruang. ANtaranya entry khas untuk Mr.Teddy tu la. hohoho. Bila dah edit ada la perubahan sikit, tapi sidebar tetap tak in position. Last-last malas nak pikir saya tukar balik ke template asal. Nanti rerajin saya edit semula yerk. huhuhu

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...