Thursday, February 24, 2011

Dua Hati Menjadi Satu - Perabot

Assalamualaikum w.b.t

Last weekend perabot saya telahpun selamat sampai. Suka bangat=). Overall puas hati. Tak ada defects kat mana-mana. Suka gila dengan wardrobe coz ada corak rose colour grey pink kat sliding door. Memang menepati tema. Tapi nak pasang satu hal. Berpeluh-peluh adik tu pasang. hohoho. Saya siap minta nombor dia senang nak minta tolong kalau nak pindah ke nanti. hahaha.

Gambar tak ada. Tak sempat nak amik time dorang pasang. Sekarang nak amik, bilik macam tongkang pecah. Tak macam bilik pengantin langsung. huhuhu. Malas nak kemas. Nanti sepah balik gak. Tunggu la hari menggantung nanti saya tunjuk sikit k=)

Alhamdulillah juga layout perabot memenuhi kehendak. Nasib baik muat bilik yang sekangkang kera ni. Maybe bilik colour putih so, xnampak crowded sangat. Bagi saya dah puas hati la tapi saya tak tau la orang lain.

Susahkan nak puaskan hati semua orang. Lebih-lebih kalau tukang buat tu adalah si Airen. Semua serba tak kena. Kekadang sedih bila dengar banyak condemn daripada comment. Ni bercakap secara general bukan dari segi perabot jer benda-benda lain pun sama gak=( Eh pasal teremo pulak kat sini. Dah dah tak mo emo-emo. hehehe. Chill=)

1 comment:

  1. eh airen, camne ko jumpe blog aku? insyaallah aku dtg. mmg nk sgt dtg wedding kawan2 tapi selalu jauh =(.

    nih mayb aku da balik time tue. btw, gudluck k for wed preps =)

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...