Friday, February 11, 2011

Dua Hati Menjadi Satu : Idea Pre-Wedding

Assalamualaikum w.b.t

Ingat tak previous entry saya yang pasal buntu idea Pre-Wedding [entry]. Saya dah dapat beberapa idea untuk Pre-Wedding tersebut. Hope dapat la digunakan n cuaca menyebelahi kami. Hope tak hujan=)

Mana datang idea yang mencurah tu???Datang daripada Mr. Teddy la. Gile macam tak caya tunang saya ni orang yang kreatif. Miahaha. Jahat tak statement. Penat saya pikir nak buat apa tiba-tiba dia datang dengan idea yang kreatif. Memang guardian angel. Tapi banyak part yang cam kena acting sikit. Ntah boleh ke tidak saya ni. Sebab tu ingat nak buat ala-ala dating cam beser je sebab tak reti berlakon. Budget natural la. wahaha. Memandangkan Mr.Teddy dah come out dengan a few idea yang kreatif saya rasa sangat tak sabar nak merealisasikannya. Hope sangat kitorang berdua berjaya. hehehe.

Kisahnya time kitorang bergayut tu Mr.Teddy tanya pasal Pre-Wedding tu. Lebih kurang kat bawah ni perbualan kitorang.

Mr.Teddy : Yang, pre-wedding nanti kita nak buat apa?
Saya : Tak tau la Dy. I budget nak buat cam dating beser je. I dah beli props dah. hehehe.
Mr.Teddy : Props apa yang u beli?
Saya pun bagitau barang apa yang saya beli.
Mr.Teddy : Ok. Yang, apa kata kita buat cam ni...cam ni [seterusnya mengeluarkan idea yang bernas-bernas belaka]
Lepas tu saya duk menjerit je. Bestnyer!!!Terharunya!!!Semua ada la. wahaha.

Tapi Mr.Teddy pesan kat saya kalau hujan or apa yang kitorang plan tu tak jadi jangan frust sangat. Kita just rancang je. Sayang lebih kat Mr.Teddy. Selalu buat i terharu tau. Sob..sob...Semoga semuanya berjalan lancar=)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...