Wednesday, February 9, 2011

Dua Hati Menjadi Satu : Buntu - Idea Pre wedding

Assalamualaikum w.b.t

Petang ni tak ada mood nak buat keje la. huhuhu. Dari tadi sibuk duk men'google' jer. Cari idea untuk Pre-Wedding. Sabtu ni InsyaALLAH nak buat Pre-wedding kami kat Putrajaya. hahaha. Dah dekat hari kahwin baru nak buat erk. Almaklum la Mr.Teddy sokmo bz kalah YB. hehehe=) Cam tu la gaya orang duk jarak jauh.sob...sob...

Kitorang tak ada tema pun sebenarnya. Free and easy je la kot. Nak buat tema sekolah kitorang bukan start couple dari sekolah pun. Zaman universiti pun tidak Kenal zaman U . So budget nak buat ala-ala dating cam biasa jer. Tapi nak pluz aksi berbasikal. Boleh ke tak erk agak-agak. hehehe=D. Tema warna ada dah. Tapi masalahnya nak guna props ape erk. Buntu seyh. Idea please.


No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...