Wednesday, February 2, 2011

Dua Hati Menjadi Satu - Bulan Madu

Assalamaualaikum w.b.t
Rasa-rasanya bagi setiap pasangan yang bakal mendirikan rumah tangga pasti destinasi bulan madu selalu menjadi tajuk utama kan. hehehe. Wajib masuk dalam checklist. Berbincang dengan baik destinasi yang nak dituju tu. Kena ambil kira kos yang terlibat. Package yang dipilih dalam lingkungan budget anda dan pasangan.

Saya dah pun settlekan urusan yang berkaitan dengan honey moon. Yeah. Suka...suka...
Tiket flight - done
Accomodation - done
Tour package - done
Passport - saya done, Mr. Teddy not yet.

Tapi kan kitorang g honey moon lambat sikit. Sebab time book tiket flight ni date kawen xder lagi. So saya main redah je book time tu. Nak tiket murah pulak tu. Air Asia la katakan. Tapi maybe akan ada pre honey moon [jangan pk lain yerk, after nikah k]. Mana la tau Mr.Teddy bermurah hati. hahaha. Aritu dah bagi hint tapi dia cam tak setuju jerk. Nanti nak try pujuk lagi. G dekat-dekat je la kan. hehehe. Mana destinasi bulan madu kitorang???Tunggggggu...

~Bagi hint sikit...hehehe=D~

Sumber:Google

2 comments:

  1. cikgu tie~best...best...best...hehehe=)
    lom p lagi...bakal p...

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...