Monday, February 7, 2011

Dua Hati Menjadi Satu : 30 Days to Go...

Assalamualaikum w.b.t

Kurang daripada 30 hari sebenarnya menuju Dua Hati Menjadi Satu. Dup dap...dup dap...Serious tak tipu. Nak-nak bila pikir balik ada ja yang belum settle.hohoho. Sila padankan muka sendiri. Siapa suruh buat last minute. Jomla tengok apa progress saya dalam tempoh tak sampai sebulan lagi ni:

Prosedur
1. Kursus Kahwin [Saya & Mr. Teddy done]
2. HIV Screening [Saya & Mr. Teddy done]
3. Borang-borang [Saya & Mr. Teddy done]

Majlis Nikah
1. Baju Nikah [done]
2. Tudung & Veil [tudung done tempah, veil done]
3. Kasut
4. Make up [done booking - ambil sekali package Mak Andam hari Sanding]
5. Cincin Mr. Teddy [done]
6. Bunga Tangan
7. Bantal Nikah [done booking - ambil sekali package Mak Andam hari Sanding]
8. Door Gift [done tempah]

Majlis Sanding/Majlis Berinai

1. Pelamin [done booking - ambil sekali package Mak Andam]
2. Baju [done booking - ambil sekali package Mak Andam]
3. Make up [done booking - ambil sekali package Mak Andam]
4. Bunga Tangan [done booking - ambil sekali package Mak Andam]
5. Aksesori [done booking - ambil sekali package Mak Andam]
6. Kasut [done booking - ambil sekali package Mak Andam]
6. Door Gift - on going
7. Kompang [done]
8. Lauk Makan Beradap [done - kawan Uda]
9. Bunga manggar - on going
10. Korsaj [done]

General

1. Catering [done - Mak yang settlekan]
2. Khemah [done - kawan K.Cik]
3. Photographer [done]
4. Videographer [done]
5. Perabot bilik [done]
6. Decoration Bilik - on going, beli sikit-sikit
7. Cat rumah [done]
8. Kad Jemputan [done]

Banyak jugak yang saya tempah dah pun selamat di collect dengan vendor. Antaranya: Baju Nikah & Veil [suka sangat], Yassin [untuk majlis Nikah], stamp untuk tq tag n cop mohor. Candle for special guest dah ready, tapi belum ambil lagi. Kasut belum dapat lagi yang menjadi pojaan hati. Weekend ni kot. Nak ajak Mr.Teddy cari kat Sunway Pyramid. Tapi lom gtau dia lagi.hehehe

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...