Monday, January 3, 2011

Permulaan Di Tahun Baru


Assalamualaikum w.b.t

Hye everyone. Memulakan hari pertama bekerja di tahun baru dengan semangat kesukanan berkobar-kobar. Malam tadi dah siap-siap iron baju. Bangun awal gila hari ni. Wah macam budak darjah satu nak masuk sekolah pulak erk. Harapnya semangat ni diteruskan sampai ke akhir tahun la eh. Jangan hangat-hangat tahi ayam udah la =).

Hari ni saya dapat good news yang membuatkan saya senyum sampai ke telinga [time menaip entry ni pun senyum tak lekang lagi, sampai nak terlekang pulak gigi. wahaha=D]. Ni semua ada kena mengena dengan contest yang saya join. Nanti saya share yerk bila tuan punya blog dah buat official announcement. Berita baik di tahun baru. Harapnya pas ni akan bertambah-tambah la lagi berita baik n gembira yang saya akan dapat.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...