Thursday, February 18, 2010

Celebrate Birthday Irfan

Assalamualaikum w.b.t...

16hb harituh, anak buah kesayangan saya:Muhammad Irfan genap setahun. So, ade r celebrate kecil-kecilan untuk birthday boy kiter nih. Excited betul Irfan orang celebrate birthday dier.Umi Irfan lagi la excited kan.hehehe

~Irfan dengan Umi n Ayah~

Ramai juga anak-anak jiran yang datang. Anak-anak buah yang lain pun enjoy jer. Termasuk pakcik n makciknyer.hehehe.Menu yang ader pun macam-macam:Cup cakes, Ayam goreng KFC, meehoon, Nugget, french fries, Air Twister.Memang sedap sehingga menjilat jari.

~Cup Cakes~

~Anak-anak buah yang enjoy~

Irfan paling excited tyme buka hadiah. Seronok die biler dapat macam-macam hadiah. Banyak yang bagi toys. Ade juga dapat baju. Saya n adik - beradik yang lain[ancik,k.cik n ieda] share beli toys untuk Irfan. Boleh tahan jugak ler harganyer. 1st time kitorang beli hadiah yang mahal tuk anak buah rasernyer.hehehe.

~Irfan excited buka hadiah~

Genap setahun Irfan nih, macam2 keletah dier yang mencuit hati. Irfan still lom jalan n leh cakap.Kalau dier pandai cakap n jalan mesti makin riuh suasana. Tapi Irfan pandai tiru gaya orang. Orang buat ape2 gaya, pastuh dier akan ikut.Comey betul n membuatkan orang geram.Tak sabar nak tunggu Irfan boleh cakap.

~Cik inz Irfan tumpang sekaki...kecik2 x dapat~

Monday, February 15, 2010

AKTIVITI CUTI SAYA

Assalamualaikum w.b.t

Lamernyer cuti kali nih. Sampai kebuntuan idea nak buat aper. Balik umah Klang hari Ahad. Mula-mula ingat nak balik sendiri, tapi biler dah tengahari kemalasan melanda diri.hahaha.Saya pon dengan pantasnyer call abang saya, Anchik suruh amik.hahaha.Kena gelak jerk occay sebab poyo nak balik sendiri.hehehe.Balik singgah Jusco, Bukit Tinggi - beli hadiah untuk si kecik, Irfan yang akan sambut Birthday on 16 Feb nih.Genap setahun si hero kecik nih.Kejap jerk.Tapi kalau tengok dier, dah macam setahun lebey pon.hehehe.Pastuh singgah Tesco pulak g makan Secret Recipe sebab Ancik kater Secret Recipe Jusco x best sangat.


So, hari nih aper yang saya buat...TOLONG BIKIN BLOG...hehehe.Teruja lebih occay.Saya tolong Ancik buat blog untuk business kecik2 kitorang yang baru jer nak start.hehehe.Blog pon still under construction.So,nanti dah launching saya announce kat sini.Soooo soon.hehehe. Produk aper yang kitorang jual pon, rahsia dulu occay.hehehe.Tapi nanti jangan gelakkan pulak biler tau product aper.hehehe(^o^)

Syok gak coz saya try bender baru.Lain layout blog pasal our own story dengan layout tuk business online nih. Sebab kalau layout for business nih kena attractive and simple tapi padat. So, baru la leh tarik customer tuk singgah our blog.hehehe.

So, kepada sesaper yang ader wat blog for business online nih boleh la bagi tunjuk ajar kat saya. Tunjukkan Ajarku sifu...hehehe. Bagi la tips sket untuk bagi blog bertambah menarik.hehehe

Monday, February 1, 2010

CUTI-CUTI MALAYSIA @ PD

Assalamualaikum w.b.t....

30-31hb baru nih saya berjalan-jalan ke PD dengan rerakan:Mahir, Inas, Rosse, Fana, Azma, Oggy, Kema & Zaihan. Percutian budget yang sememangnyer saya suka.hehehe. Release tension. Memang best giler ber'banana boat' n ber'drift boat'.1st tyme naik drift boat. Memang syok woo.Puas menjerit.Next tyme kena try lagih nih.hahaha.

Sempat juga wat kijer giler. Yang mana disebabkan teringin sangat makan ikan bakar, kitorang sanggup turun ke Umbai dari PD. Giler jauh occay. Hahaha. Dua negeri dalam satu malam.hehehe. Tapi holiday kali nih memang giler happening n best.

*credit to Kema yang x nek banana boat


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...