Friday, December 31, 2010

Dua Hati Menjadi Satu - Preparation Part 7 : Sesi Memanjakan Diri I

Assalamualaikum w.b.t

Kepada bakal-bakal pengantin sesi memanjakan diri ni adalah antara benda yang perlu diambil kira dalam checklist. Entry Sesi Memanjakan Diri saya ni berkemungkinan akan ada beberapa siri. Sebab yang ni saya just buat facial treatment then ada la include shoulder massage kat sini. Nanti ada satu lagi treatment yang memang khas untuk pengantin. Tu saya akan buat kat spa kawan kakak saya.

Ok memandangkan saya ni ada masalah dari segi transport nak ke hulu ke hilir saya pilih tempat yang mudah public transport. Ushar punya ushar jumpa satu kat The Mall. Herbaline. Ushar pulak produk. Diorang guna natural product tau. So agak yakin la sikit kan. Memandangkan muka saya ni sensitif yang mana kalau salah guna produk confirm naik jerawat melata-lata.


Ehsan : google images

Serious best buat facial kat sini. Sebab best saya bagitau nama. Kalau tak best tak adala nak tolong promote kat sini. Diorang punya konsep ala-ala spa tau. Tenang je bila masuk. Part paling syok of course la time keluarkan black head yang menimbun tu. Sakit sikit tapi sedap.wahaha. N teruja time fish reflexology. Geli tapi best. So, nak tak nak tahan kan jela geli tu.hehehe. Can't wait for next appointment=)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...