Friday, December 31, 2010

Dua Hati Menjadi Satu - Preparation Part 9 : Videographer

Assalamualaikum w.b.t

Install Featured Content Gallery Plugin to Replace This Image

~Sumber : LH Media website~

Actually dah lama dah book videographer ni time ada Pameran Pengantin 1 Malaysia kat PWTC haritu. Tapi tak terupdate-update lak. So, setelah membuat survey kat pameran tu saya decide untuk guna service LHMEDIA as videographer. Harga yang LHMEDIA offer bersesuaian dengan budget yang saya ada. Time buat decision tu memang nekad gila la kan. Tak pernah pun survey diorang punya hasil kerja. Bila balik baru survey diorang punya hasil. Apa yang saya boleh cakap adalah I LOOOIIIIKKKKEEE!!!!hehehe

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...