Thursday, December 30, 2010

Dua Hati Menjadi Satu - DIY Part 3 : Door Gift


Assalamualaikum w.b.t

Rasanya lama dah tak update preparation Dua Hati Menjadi Satu. Hari ni akan mengupdate secara pukal. Tapi akan buat berasingan biar nampak banyak sikit. wahaha=D

Ingat tak before ni ada saya ada menulis Sesi Terjahan ke IKEA [entry]. Tapi saya tak reveal pun kan hasil terjahan tersebut. Sebenarnya berfikir-fikir gak ni nak reveal ke tak. Takut tak suprise kan nanti. So, saya tinggalkan anda semua dengan gambar di bawah. Buatla penaakulan sendiri.


Sorry. Nanti after majlis saya reveal k. Nak tinggalkan nilai eksklusif untuk majlis. Cukupla sekadar tahu yang saya DIY door gift tersebut. Camner rupa bentuknya, apa isi kandungannya Tungggguuuuuu!!!!!Budget poyo la si cik kak ni kan. Padahal mesti ramai yang dah leh teka.

Tapi nak story sikit la pasal DIY ni. Saya dapat ilham daripada SSF. Sambil beli barang-barang kat sana sambil-sambil cari idea. Asalnya nak buat lain. Tapi bila fikir balik idea asal tu tak berapa nak sesuai n praktikal, so ubah ke idea kedua. Saya cuba buat sesimple yang mungkin memandangkan masa dah tak banyak lagi. huhuhu. So gambar di atas tu la hasilnya. Buat masa sekarang banyak jugak yang dah berjaya disiapkan. Sedang berusaha dengan lebih gigih untuk menyiapkan kesemuanya.


No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...