Sunday, December 5, 2010

Dua Hati Menjadi Satu - 90 Days To Go

Assalamualaikum w.b.t

Wah...pejam celik pejam celik cepat betul masa berlalu. Lebih kurang tiga bulan lagi status diri saya akan bertukar. Semoga semuanya berjalan lancar dan urusan kami dipermudahkan. Minta jauh juga daripada sifat hasad dengki manusia, perkara-perkara yang tak diingini dsbnya. AAMIIIIIN.

Rasanya macam baru jer lagi buat 1st entry update pasal preparation saya. Alhamdulillah, kalau perasan side bar kat sebelah kanan ni makin bertambah. InsyaALLAH akan makin bertambah dari semasa ke semasa. Dengan kesibukan kerja yang berlambak-lambak saya cuba juga luangkan masa untuk gerakkan progress preparation Dua Hati Menjadi Satu. Dah dalam tempoh 90 hari ni maybe perlu speed up lagi progress perlu bertukar kepada enjin turbo

Terima kasih bebanyak kepada family yang banyak support dari segala hal termasuk la yang offer untuk sponsor, selalu tolong dalam membuat sebarang decision, bawa saya nak pergi mana-mana n macam-macam lagi la [banyak sangat nak list]. Alhamdulillah murah rezeki kalian hendaknya. Terima kasih bebanyak juga kepada tunang tersayang yang banyak sabar dengan karenah si busyuk yang mengada-ngada ni. hohoho Ngaku pon . Walaupun banyak kali la juga berperang mulut untuk capai kesefahaman dalam membuat keputusan. Alhamdulillah, walaupun muncung panjang sedepa [wahaha...merujuk kepada diri sendiri] ada juga keputusan yang dibuat dengan persetujuan bersama.

Menghitung hari
Detik demi detik
Masa kunanti apakan ada
Jalan cerita kisah yang panjang
Menghitung hari...

2 comments:

  1. salam maal hijrah..semoga kita akan jadi lebih baik..baik dari semalam..insyAllah..

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...