Friday, December 24, 2010

Binwanis or Gulatis...

Assalamualaikum w.b.t

Hari ni ada meeting kat Putrajaya. Memandangkan ada meeting dengan orang-orang besar sikit so, pakai pun baju elok la sikit. wahahaha. Kalau tak jangan harap la kan. Image kena jaga beb poyo gilossss. Pastu naik la lift reramai. Tiba ada somebody ni tegur saya. "Cantik baju u. I pun ada satu macam ni. Nasib baik i tak pakai". Saya hanya mampu tersenyum sebab tak tau nak jawab apa sebenarnya. Ye la orang tak kenal tiba-tiba tegur. Pastu beliau bersuara lagi "Binwanis or Gulatis?" Saya pulak tak dengar, senyum je la kat beliau. Pastu beliau pun terus borak pasal Binwanis. Beliau kata kain-kain kat Binwanis nice one. Memang la nice, harga pun tengok la kan.hahaha. Time dah nak dekat nak kuar, beliau cakap pasal kerja pulak. Sekali orang yang mengiringi beliau panggil beliau 'Datuk'. Pergh terkujat saya. Nyesal buat keras dalam lift. hohohoh plastik giler. Dah kuar lift dorang pun sakan la usik saya. Dorang cakap apsal tak jawab beli kat Arked je. Sat g Datuk tu terkejut lak kain cam dia ada kat Arked. Jawapannya baju saya dibeli di Jakel. Hidup Jakel Eh..tetiba terbias

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...