Tuesday, December 7, 2010


Assalamualaikum w.b.t

Salam Maal Hijrah kengkawan semua. Apa azam tahun baru ni? Semoga lebih baik daripada tahun lepas. Semoga apa yang akan diazamkan akan tercapai. AAMIIIIIN. Alhamdulillah beberapa perancangan yang dirancang tahun lepas berjalan dengan lancar. Semoga perancangan yang akan datang turut berjalan dengan lancar. Semoga dijauhkan daripada perkara-perkara tidak elok dan juga hasad dengki manusia. AAMIIIIIN.

Nota kaki:

Tak dapat nak update pepanjang. Si kecik Irfan dah menyendeng kat tepi ni. Dia pun sama sibuk nak update blog gak...hehehe=) Oh before terlupa, malam ni nak layan Natrah dengan K.Cik kat IB.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...