Monday, November 8, 2010

Dua Hati Menjadi Satu - Preparation Part 2: OP

Assalamualaikum w.b.t.

Setelah berkira-kira dengan segala formula matematik [chewah] finally saya dah pun memilih Enchik OP saya. hehehe. Sebelum buat pilihan tu saya survey dulu. Cuba tanya dengan beberapa photographer di sekitar Klang. Buat comparison harga dan hasil tangkapan gambar so saya pun membuat keputusan untuk memilih Encik OP saya ni iaitu jeng...jeng...jeng... Tak suspen pon padahal Encik Fadil Othman...Abang Fadil ni la jugak photographer time saya bertunang dulu. Oleh kerana dah ada pengalaman bekerja dengan Abang Fadhil so tak teragak-agak la nak ambil dia as OP saya.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...