Friday, September 17, 2010

SAMBUTAN AIDILFITRI


Assalamualaikum w.b.t

Wah...diam tak diam dah hari raya ke-8 pun hari ni...Tak sempat langsung nak mengupdate sebarang persiapan raya dalam blog...So, hari ni kita mengupdate sambutan raya je la yerk.hehehe

Sambutan raya kali ni memang meriah macam biasa la kan. Tahun ni semua adik beradik saya beraya kat rumah family saya kecuali Alang saya yang beraya di rumah mentua. Tema colour baju raya tahun ni colour grey. Kira-kira dalam sejarah jugak la sebab satu family pakai baju colour sama. Selalunya pakai baju sama untuk anak-anak perempuan jer atau yang bujang-bujang jer. Tapi untuk tahun ni boria satu family. hehehe. Thanx bebanyak la kepada tukang beli kain.

Aktiviti utama raya tahun ni selain sesi bermaaf-maafan yang penuh dengan , sesi melantak rendang sampai berulang ke toilet banyak kali, ada juga sesi berposing sakan. Yang paling banyak gambar dalam camera adalah si kenit Muhammad irfan. Mentang-mentang camera Umi ko, sakan berposing sana sini eh Irfan. Si Irfan ni pon excited gak sambut raya tahun ni maybe sebab dah pandai collect duit raya kot. hehehe. Dia punya excited tu sampai tak nak tanggal sampin n songkok. Pakai t-shirt pun dia belasah pakai sampin dengan songkok. Anak sapa la ni?hahaha.

Banyak sangat moments menarik yang sempat dicapture sampai saya pening nak upload gambar mana. huhuhu. Nak upload semua banyak sangat. So, enjoy the picts la yerk kengkawan.

~Anak sapa la ni yang xnak tanggal sampin dengan songkok...semangat tau~

~My Big Family...semua ada kecuali Alang~

~LOVE this family so much...semua ada time ni~

~Muahx...Irfan sayang Cik Inz~

~My lovely Emak~

~With my Angah - Tokey kuih yang berjaya...hehehe~

~With my Uda - Umi si kecik Irfan~

~3 Anak dara Pak Man=)~

~Bunga-bunga setaman~

~Cik Inz dengan hero-hero Malaya~

~Mak-mak sedara dengan anak-anak sedara~

~Gila posing dah ni~

~Big Hug~

~Terselit sorang kanak-kanak ribena~

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...