Tuesday, August 10, 2010

Cerita Basi - Part 1


Assalamualaikum w.b.t

Hari ni nak la mengupdate cerita yang agak basi. Siap ada part-part lagi. Nampak sangat kesibukan melanda + line internet yang sengal buih tak sempat nak hupdate.huhuhu. Ada dua cerita basi yang nak story morey. Tapi ni baru sempat update satu story dulu. Yang lagi satu nanti free update lagi k...

Ingat tak hari tu saya ada tulis entry ni: Cuci The Musical 2 [click sini]. So, saya pun dah selamat la menonton on 30hb lepas. Memang terbaek dari ladang la. Siap dapat standing ovation lagi from crowd.

Saya sangat seronok especially bila tengok Mr.Teddy enjoy the show. Risau gak kalau-kalau tak memenuhi citarasa ke. Masa mula-mula before start, ada la jugak mr.Teddy tanya saya apa feel layan teater ni. Coz dia kata last dia tengok teater beberapa belas tahun yang dulu. Saya pun tak boleh nak describe feel apa tapi yang pasti puas rasanya bila dapat tengok secara live. Pastu saya duk la tanya dia, selesa ke tak. Harusla kan menjaga kebajikan tukang teman ni, next time senang nak ajak teman lagi.hehehe.

Kitorang duduk agak depan n sangat berpuashati la kan coz dapat tengok clear habis. Padan la dengan harga tiket yang dibayar. Saya tak bercadang pun nak buat review kat sini. Bukan pandai sangat pun.huhuhuhu. Overall memang kelakar habis. Especially scene Nabil dan Awie. Memang pecah IB dengan gelak. KAdang-kadang diorang sendiri pun tak boleh control. hahaha.

Kesimpulannya memang sangat best n puas hati. Malas nak story pepanjang. Juz enjoy the picts ok.

~Tiba-tiba tersesat lagi sorang dengan muka excited~

~Tiket:Tak boleh masuk ni kalau hilang~

~Us~

~Barisan Pelakon~

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...