Friday, July 9, 2010

100....

Assalamualaikum w.b.t....

Apa yang 100 ni? Bukan ulang tahun yang ke-100 blog ni Tak ada la tua benor saya ni kan hehehe. Ini adalah post yang ke-100. Poyonyer la erk, post ke-100 pun nak kecoh. hehehe.

Sebenarnya saya ni bukan la seorang penulis yang baik Mesti semua setuju . 1st posting kat blog ni on 23 Januari 2010. Dah berkurun rupernyer, tapi baru 100 post. Huhuhu. Mula terjebak n berminat nak menulis blog ni bila start baca blog kengkawan. Macam best je kan walaupun bukan la pandai sangat menulis. Ada satu masa tu sampai blog ni tido sekejap. Tak ada update apa-apa sebab ketandusan idea.huhuhu. Kadang-kadang ke'bz'an yang melampau menyebabkan x sempat nak mengupdate blog. Teruk betul erk. hehehe. Sekarang ni la try nak buat sehari satu post tapi still tak berjaya. ngehngehngeh....

Topic dalam blog ni random jer. Ikut saya nak update pasal apa. Tapi kebanyakan adalah berkenaan kehidupan seharian coz saya rasa agak senang n santai sikit nak cerita pasal diri kita. Story pasal family, kengkawan n my LOVE one. Kalau nak story bender yang berkenaan fakta atau topik yang berat-berat ada yang mau pecah kepala pikir kang...hehehe....Nak nak lagi saya memang failed bab mengingat fakta.

So, kira-kira saya ni masih la lagi budak baru belajar dalam dunia penulisan blog ni. Kepada yang sifu-sifu tu silalah beri tunjuk ajar yerk. hehehe. Saya pun banyak gak baca blog-blog lain. Tengok cara penulisan the bloggers. Kadang-kadang senyum sendiri je bila baca. hehehe. Bila part syahdu syahdan tu kira boleh meleleh air mata la gak. Macam-macam cerita dapat baca. Macam-macam pengetahuan dapat kumpul. Kadang-kadang stress kerja, bila baca blog-blog orang lain boleh la gak release stress tuh.

Sempena post yang ke-100 ni saya berharap dapat le lagi mengupdate banyak-banyak lagi story. Hope tak ketandusan idea untuk terus mencurah kat sini. Rasa dah jatuh cinta...Jatuh Cinta dengan dunia blog.hehehe. POYOS!!!!


2 comments:

  1. 100 pon nak kecoh.. hehe
    cube kalau bagi adeq awak nie rm100.. hehe

    ReplyDelete
  2. bukan dah bagi RM 300 ker????mengepow jer kijer ko...

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...