Tuesday, June 8, 2010

Terasa Kanak-kanak Kembali

Hari Ahad baru ni melayan Shrek 4 - Final Chapter dengan Mr.teddy. Tak tau nak melayan cerita apa sebenarnya. So, Mr.Teddy suggestkan movie ni. Yang paling lucu sekali time nak beratur masuk tu kebanyakan yang beratur adalah kanak-kanak. Kalau ada orang dewasa pun adalah parents kepada kanak-kanak tersebut.hahaha.Bila dah dekat nak masuk Mr.Teddy bagi kat saya ticket konon tak macho la kan dia nak pegang tiket movie cartoon.hahaha. Padahal dia yang nak tengok.Sampai kat dalam tak abis-abis gelakkan dia. Kitorang sekali terasa jadi kanak-kanak balik.hehehe

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...