Saturday, June 12, 2010

Sabtu...Kerja Office???

Assalamualaikum w.b.t

Lately ni kembali sibuk di office sebab dapat projek baru yang sangat urgent.huhuhu. Haritu baru macam dah lega-lega sikit sebab dah tak busy sangat. Siap rasa macam pelik sebab tray kosong.hahaha. Kadang-kadang pelik jugak, bila tengah free tu free la sangat. Suma kerja dah settle. Tapi bila tengah ada kerja tu, bertimbun-timbun kerja datang serentak. Adoyai. Memanjangkan projek baru ni extra urgent, terpaksa la bagi priority dulu berbanding yang lain.

Kerja yang urgent menyebabkan TERPAKSA uppercase lagi...apa maknanya tu???bawa balik kerja ke rumah.huhuhu. Sangat tidak best occay. Tapi kalau kerja tak siap lagi la tak best kan. Kena marah pulak nanti. Ni pun curi time sikit mau mengupdate blog kesayangan ni.

Sangat risau tak sempat nak siap, sebab banyak info yang tak cukup lagi ni. Adoyai. Poning den. Bayangkan skop dapat Khamis petang. Tu pun banyak yang tak lengkap. Hari Isnin dah nak kena submit estimate. Before ni dah kumpul info, tetiba hari Khamis tu banyak benda yang bertambah. Yang tak ada dalam cost data lak tu. Mana sempat nak kumpul quotation.huhuhu.

Takpe. Yakin boleh. Mesti boleh siap punya. Chaiyo!!!!sadisnya.Bagi semangat kat diri sendirihuhuhu.Ok la terpaksa mengundur diri, nak sambung mengadap kerja.

pen off

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...