Thursday, June 3, 2010

Jakun Seketika...

Assalamualaikum w.b.t

Hari ni saya tiada sebarang produktiviti di office. Isk...isk...Apa la nak jadi. Nak tau kenapa???Sebabnya adalah sibuk mengexplore I-Phone yang baru dapat from Mr. Teddy as hantaran. Jakun seketika.wahaha.

Serious memang jahil lagi bab pengunaan. Baru belajar yang basic-basic jer. Taip SMS pun terkial-kial lagi. Asyik salah taip je. Jari gemuk sangat kot. Nak tekan huruf lain keluar huruf lain. Adoyai. Orang baru nak berjinak-jinak dengan hand phone touch screen. Orang lain ntah dah sampai mana dah.hehehe.

Semalam merayap ke Low Yat pergi pasang screen protector dengan beli casing I-phone. Casing corak butterfly. I Like!!!Melayang RM 50 untuk dua benda tu. Hampir meroyan seketika bila sampai Low Yat ni, tengok gadget terkini macam apa dan dah murah berbanding dolu-dolu. Adoyai nasib baik kuat iman lagi so, tidak terpengaruh sama sekali [padahal dalam hati saya nak beli huhuhu].

Malam sibuk pilih lagu through i tunes plak. Nak masukkan dalam i phone. Mula-mula terkial-kial gak. Apa kejadah i tunes ni. Siap study-study lagi la.hahaha [ko bab-bab tu memang rajin sampai nak study bagai, bab kerja malas eh ]. Tapi aci redah je la. Cuba try test. Kalau tak cuba tak tahu. Ok la nak sambung study [ study apa ke bendanya. Study i phone adalah.]. pen off

4 comments:

  1. godek jangan tak godek...hphone dah canggih tu...:P

    ReplyDelete
  2. 2 la pasal kan...taip msg pon terkial-kial lagi...

    ReplyDelete
  3. waaa..bestnye dapat iphone..huu :D

    ReplyDelete
  4. memang best....tapi banyak lagi nak kena godek ni...huhuhu...

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...