Wednesday, May 26, 2010

Saya yang Semangat

Assalamualaikum w.b.t

Hari ni sangat bersemangat kerja [semangat la sangat kan, sampai sempat update blog] sebab....sebab...esok nak start cuti dah.Tak semangat pon kena buat-buat semangat. Kalau kerja tak siap pasti sungguh tidak aman cutiku.hohoho. Sebenarnya semangat nak cuti lebih lagi dari semangat kerja.hahaha.

So, hari ni masuk office pagi-pagi lagi dah start buat kerja. Sampai tak keluar bilik [chewah padahal saya memang jenis memerap dalam bilik je pon kalau tak ada apa-apa ]. Pasang lagu yang best-best sebab terasa office sangat sunyi. Ramai yang tak ada kat office. Dulu time office kecik terasa penuh je, bila office dah besar tak ada 2 orang pon dah rasa sunyi sangat.

Semoga orang lain pun bersemangat macam saya jugak.hehehe. Semangat dalam apa pun yang kita buat sure hasil yang kita dapat pun memuaskan hati.

3 comments:

  1. alaaa padahal semangat benda laen.. hahaha

    ~nmpk cgt awk xsabar kak inz..~

    mak cakap ejoy yg nmpk semangat na tunang..awk pon sama je.. haha

    ReplyDelete
  2. Selagi kita bersemangat selagi itulah semua kerja, kehidupan dan segala yg dilakukan menjadi penuh erti.

    ReplyDelete
  3. anonymous~yup sangat setuju...

    ida~kena la semangat beb...our happy day kan...hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...