Saturday, May 15, 2010

KERJA KERAS...CHAIYO!!!

Assalamualaikum w.b.t

Semalam balik umah mak setelah seminggu tak balik. Excited sangat sebab tengok k.cik dah start buat kertas kedut-kedut kat polyform yang leceh tuh.hohoho. Gila kagum occay. Tu la kalau orang dah tangan lembut nak membentuk apa pun jadi. Kalau serah kat saya confirm tak tau jadi apa.hahaha.Tak sabar nak tengok bila dah siap semuanya.

Dua minggu lagi. So far preparation almost done. Balik umah minggu ni perlu kerja keras nak kemas umah. Sekarang ni curik tulang kejap berehat sebentar. Dah kepanasan + kepenatan. Baru settle kemas bilik tengah. Jap g nak sambung kemas bilik depan. Yang ni cabaran besar sikit sebab perlu 'menyahkan' banyak barang pluz K.cik suruh ubah layout perabot dalam bilik.hohoho. Tadi dah bagi hint kat mak nak tumpang letak barang atas almari baju mak yang kosong tu.hehehe. Tumpang eh mak.hehehe. Living room kemas next week kot. Kalau kemas this week nanti sure bersepah balik. Umah mak ni even budak kecik nya hanya si Irfan sorang tapi kalah umah yang macam ada 10 orang budak kecik. hehehe. Kemas pastu kejap je dah bersepah balik.hahaha.

Wokey la mau stop di sini sebelum 'siren' [laungan mak yang boleh menggegarkan seluruh jalan 4 ni] berbunyi.miahaha. Mau sambung buat kerja.Chowz.

penoff~


No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...