Thursday, April 15, 2010

Handphone oh Handphone


Assalamualaikum w.b.t

Saya berhangin betul dengan handphone 'kesayangan' ni tau. Semalam berapa kali buat hal. Memanjang la 'inactive sim' [Tak tau la problem hand phone ke problem sim card]. Tu dah satu hal, pastu kejap-kejap hang. Lepas buat call je jadi inactive sim card, pastu nak off, tak pasal-pasal hang. Mana la tak hangin. Jawapannya cabut bateri la bila dah hang tu.

Rasanya baru lagi handphone ni. Adoyai. Sabar ye handphone jangan nak merajuk awal-awal. Orang baru beli je handphone baru belum masa nak pakai lagi. Kalau time dah pakai handphone baru ko nak buat hal memang tau la nasib ko handphone.

2 comments:

  1. bila da dpt handphone baru... hamndphone lama yg tinggal kt 404 tu bg laa kt sy ye!! hehe

    ReplyDelete
  2. harap maaf yang tuh x boleh coz cik abg saya yang belikan yer....

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...