Tuesday, April 6, 2010

Finally...

pergilah air mata Cover1 copy

Assalamualaikum w.b.t...

Hype...Tajuk entry xnak suspend pulak kan. Apa yang FINALLY tu yer agak-agaknyer. Finally saya berjaya menghabiskan baca Novel "Pergilah Air Mata" by Hanni Ramsul. Best tahap gaban occay citer dier. Berkotak-kotak gak r tisu habis[eh ye ker...citer nak lebey jerk actually berhelai-helai jerk]. Tyme baca novel nih raser nak meletop je dada [sekali lagi over tau]. Feel habis r. Kawan-kawan try la baca, seyes x nyesal.

Buku nih beli tyme Pesta Buku harituh la. Baru berjaya mengkhatamkan semalam. Pergh. Mula-mula raser cam lambat-lambat jer nak baca sebab tebal sangat novelnyer [858 pages occay]. Tapi memandangkan kengkawan dah kasi bakar hati suh baca, so saya pon baca la gak. Memang best. Seyes best. Feel habis.

Thanx ler kat Syue yang suggestkan kat saya penulis nih. Harituh Syue suruh cari buku "Biarlah YM Berbicara" by Hanni Ramsul. Best katernyer. Seluruh kedai buku dah cari xjumper. Dah abis. So, tyme pergi Pesta Buku harituh jumper gak, beli la terus. Memang best "Biarlah YM berbicara". LAwak xhengat. Kebetulan penulis yang sama ader buku baru:"Pergilah Air Mata". Akak 'KakiNovel' kat booth tuh duk promote-promote buku nih. Siap cakap confirm x nyesal lah beli. Thanx la akak. Memang xnyesal beli.hehehe.




No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...