Wednesday, April 21, 2010

Anugerah Pejabat Terbaik

Assalamualaikum w.b.t

Sekarang ni dekat office saya ni, semua unit tengah bekerja keras untuk mencantikkan office memasing. Mula-mula unit saya macam tak ambil port sangat nak menghias, tapi bila dah kena sound dengan bos HR kena la jugak menghias kan. So, boss jangan marah ye minggu ni kurang produktiviti sikit sebab sibuk menghias office.hahaha.

Dah terasa kembali ke zaman sekolah dulu tau sebabnye main dengan kertas warna, main dengan polystyrene, main potong-potong huruf.miahaha. Saya memang suka kalau bab-bab ni[ewah...Cuba suruh siapkan kerja office cepat-cepat].hehehe. At least release sket tension buat kerja yang memerlukan kreativiti ni.hahaha. Sebab tu la kalau saya stress saya selalu buat kad untuk mr.teddy tau.

So, hasilnya tak ada la se'grand' mana coz x cukup sponsor tapi nampak la perubahan office tu. Office dah dipenuhi pokok-pokok [Tak tau la sapa yang nak jadi tukang siram], dah ada ruang menunggu untuk visitor yang datang, pastuh dah ada signage [tak ada la lagi jadi kaunter pertanyaan]. Kitorang bukan nak menang pun, tapi tak nak la jadi penyumbang kepada kekalahan cawangan.hehehe.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...