Thursday, April 29, 2010

30 Days to go...

Assalamualaikum w.b.t

Dag dig dug. Dengar tak bunyi tu. Wah makin kuat ni. Bunyi jantung berdegup kencang macam pas masuk pertandingan lumba lari. Sebenarnya saya bukan lepas berlumba lari atau berlari akibat dikejar anjing. Kesimpulannya degupan kencang ni tak ada kena mengena dengan pertandingan lumba lari dan yang sewaktu dengannya ke apa. Tapi ada kena mengena dengan 'event' penting bulan May ni.

Preparation almost done. Mana yang kena 'book' dah settle. Mana yang nak kena beli almost done. Yang major-major dah settle. Ada a few things je lagi yang belum beli. Cuma yang merisaukan sikit 'benda alah' yang berkedut-kedut kat polyform tu. Harapnya Cik Noor Azlin [kakak saya] tak buat last minute. Takut tak sempat.huhuhu. Sebab hasil pemerhatian daripada sample & video yang ambil kat kedai macam susah. Kalau serah kat saya memang gagal kerana tangan yang tak cukup seni nak membentuk 'benda alah' tuh.hohoho.

So, sekarang ni tengah counting days [30 days to go] dengan fokus untuk settle kan kemas-kemas umah, beli benda-benda untuk decoration dan yang sewaktu dengannya. Sometime feel excited sebab macam tak sabar [gatal mengeyam nyer].hahaha. Sometime feel nervous. Hari makin dekat, bila fikir ada benda yang belum settle mula mengelabah. InsyaALLAH semua berjalan lancar. Thanx to my beloved family and my love one 'mr teddy' yang banyak support me dalam menghulurkan idea & bantuan. Kalau nak buat sensorang memang tak ter'handle'. THANK YOU SO MUCH.

5 comments:

  1. eh ko ni diam diam je ek..haha..

    ReplyDelete
  2. Yanie~tq.ko pun selamat gak=)

    Acik~hehehe...org kate diam2 ubi berisi=)

    ReplyDelete
  3. tp nampak pada gaya miss nor azlin xgerak satu apa pon.. huhu

    ReplyDelete
  4. ieda~2 ler pasal...dah ler minggu nih ker kelantan pulak...ko bg la hint kat dier sket2...hohohoh...tapi ko punyer part pon dah ader...jangan lari naaa...tolong k.inz kemas umah...

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...