Thursday, February 18, 2010

Celebrate Birthday Irfan

Assalamualaikum w.b.t...

16hb harituh, anak buah kesayangan saya:Muhammad Irfan genap setahun. So, ade r celebrate kecil-kecilan untuk birthday boy kiter nih. Excited betul Irfan orang celebrate birthday dier.Umi Irfan lagi la excited kan.hehehe

~Irfan dengan Umi n Ayah~

Ramai juga anak-anak jiran yang datang. Anak-anak buah yang lain pun enjoy jer. Termasuk pakcik n makciknyer.hehehe.Menu yang ader pun macam-macam:Cup cakes, Ayam goreng KFC, meehoon, Nugget, french fries, Air Twister.Memang sedap sehingga menjilat jari.

~Cup Cakes~

~Anak-anak buah yang enjoy~

Irfan paling excited tyme buka hadiah. Seronok die biler dapat macam-macam hadiah. Banyak yang bagi toys. Ade juga dapat baju. Saya n adik - beradik yang lain[ancik,k.cik n ieda] share beli toys untuk Irfan. Boleh tahan jugak ler harganyer. 1st time kitorang beli hadiah yang mahal tuk anak buah rasernyer.hehehe.

~Irfan excited buka hadiah~

Genap setahun Irfan nih, macam2 keletah dier yang mencuit hati. Irfan still lom jalan n leh cakap.Kalau dier pandai cakap n jalan mesti makin riuh suasana. Tapi Irfan pandai tiru gaya orang. Orang buat ape2 gaya, pastuh dier akan ikut.Comey betul n membuatkan orang geram.Tak sabar nak tunggu Irfan boleh cakap.

~Cik inz Irfan tumpang sekaki...kecik2 x dapat~

3 comments:

  1. pertamanya aku nk ckp, ejaan ko salah..nama ko airen..kesian...hahaha

    keduanya, irfan ni anak kakak ko yg mn 1..hehe

    ketiganya, aku tau ko kembang sebab senang hati ade teddy bear..

    hahaha..tu je lah..lain kali aku singgah lagi.. :P

    ReplyDelete
  2. thanx laa yer cik inz..atas pemberian hadiah yang paling mahal itu...hehehe sungguh berguna hadiah itu ada irfan...;)

    ummi irfan paling excited sbb tak yah beli baju & hadiah lagi...hahahaha...

    ReplyDelete
  3. acik~tuh ler pasal kan...xder huruf E la dlm namer Muhammad Irfan...hehehe

    Uda~ummi irfan memang excited sentiasa...hahaha

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...