Monday, February 15, 2010

AKTIVITI CUTI SAYA

Assalamualaikum w.b.t

Lamernyer cuti kali nih. Sampai kebuntuan idea nak buat aper. Balik umah Klang hari Ahad. Mula-mula ingat nak balik sendiri, tapi biler dah tengahari kemalasan melanda diri.hahaha.Saya pon dengan pantasnyer call abang saya, Anchik suruh amik.hahaha.Kena gelak jerk occay sebab poyo nak balik sendiri.hehehe.Balik singgah Jusco, Bukit Tinggi - beli hadiah untuk si kecik, Irfan yang akan sambut Birthday on 16 Feb nih.Genap setahun si hero kecik nih.Kejap jerk.Tapi kalau tengok dier, dah macam setahun lebey pon.hehehe.Pastuh singgah Tesco pulak g makan Secret Recipe sebab Ancik kater Secret Recipe Jusco x best sangat.


So, hari nih aper yang saya buat...TOLONG BIKIN BLOG...hehehe.Teruja lebih occay.Saya tolong Ancik buat blog untuk business kecik2 kitorang yang baru jer nak start.hehehe.Blog pon still under construction.So,nanti dah launching saya announce kat sini.Soooo soon.hehehe. Produk aper yang kitorang jual pon, rahsia dulu occay.hehehe.Tapi nanti jangan gelakkan pulak biler tau product aper.hehehe(^o^)

Syok gak coz saya try bender baru.Lain layout blog pasal our own story dengan layout tuk business online nih. Sebab kalau layout for business nih kena attractive and simple tapi padat. So, baru la leh tarik customer tuk singgah our blog.hehehe.

So, kepada sesaper yang ader wat blog for business online nih boleh la bagi tunjuk ajar kat saya. Tunjukkan Ajarku sifu...hehehe. Bagi la tips sket untuk bagi blog bertambah menarik.hehehe

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...