Saturday, December 12, 2009

GiRLs DaY oUt~tUn kUdU's

Assalamualaikum w.b.t...semalam hari yang menggembirakan coz saya hangin' out bersama rakan2 tyme matrix...tapi saya terlambat join even saya lah yang mastermind sebenarnyer...huhuhu...plan asal bermula after office hour...tapi memandangkan Selangor holiday on friday tuh so tukar plan...masa diawalkan...saya ingat nak cabut jer...buat jenayah sket2...hehehe....tapi malangnyer misi gagal...kena outstation ke Kedah on Sunday-Wed...kijer kena settle b4 off to Kedah...nnt panik lak org kt Office kalau kejer x settle....huhuhu...saya gerak dari office agak lambat...thanx la kepada kengkawan [Chica, Fiza, Mama, Shasha, Nadd n Feyr] yang sanggup tunggu saya...sayang korang sumer...


Event nih special dedicates untuk My best fwen:Nurul Hafizah Ruzman a.k.a Fiza...yang bakal menamatkan zaman daranyer dengan Encik Amri...so, before bergelar Puan, kitorang pun plan tuk spend masa sama2...Lama dah x lepak reramai n jumper dorang...biler dah jumper macam2 citer kuar...mengimbau sejarah silam n update status masing2...hahaha...Mula2 melepak kat McD...juz chit chat...gossip2...tapi byk part yang saya miss coz saya terlambat join...huhuhu....then kitorang sambung lepak kat Restoran SS2 Murni...saya suggestkan tempat makan nih coz saya raser kedai nih sgt happening n plg favorite Manggo Special[ala2 ice blended ada isi laici, tembikai n nata d coco pastuh letak dlm jar] n Roti Ayam...perghh memang lazat...yang lagi best sebab kedai nih open table kat kaki 5 kedai2 yang dah tutup...so sepanjang shoplot ader meja...hehehe...n sgt ramai occay...

Part paling xsuker nak balik...huhuhu...raser x puas jer lepak dengan dorang...saya mo lagih...kami say bubye kat sini....Fiza plan nak tido umah sewa sayer...kitorang antar Chica kat Kajang dulu then baru balik umah sewa sayer...otw nak balik umah Fiza ajak singgah Downtown...kitorang jenjalan jerk...=)

Aktiviti saya n Fiza bersambung sampai lunch hari nih...kitorang lunch kat Medan Makan Velodrome Cheras...Ayam kampung with tempoyak...pergh...hehehe....Pas makan kitorang pun menuju ke destinasi masing2...Fiza ke Seremban, saya ke Klang....

Gathering kali nih memang best n happening...masing2 dah lain...banyak citer yang kitorang share...korang memang best...n next tyme kiter organize lagi our Girls Day Out...=p

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...