Sunday, August 16, 2009

LEGO...AMAZING...

Assalamualaikum...sambil membuat aktiviti transfer gambar ke lap top terjumpa gambar2 nih...dah agak lama...tapi terasa nak letak kat page nih...betapa creative nya si 'tukang buat'...so detail n amat mengkagumkan...plz enjoy it...

Gambar2 ni ditangkap pada 5 June 2009 di KLCC. Pada hari tersebut kami di office tinggal x ramai...hanya ada saya, wong dan k.zam...hari tuh hari jumaat...selalu biler waktu lunch hari jumaat kami akan lunch di tempat yang agak jauh sebab masa agak panjang...oleh kerana kebuntuan idea dan keboringan makan di tempat yang sama, membuat keputusan untuk lunch di KLCC...kebetulan ada exhibition LEGO...saya pula pantang tengok benda2 best macam nih...maner boley miss this moment...



KLCC, MALAYSIA


TAJ MAHAL, INDIA

MACHU PICCHU, PERU

Chichén Itzá, MEXICO

PETRA, JORDAN



COLOSSEUM, ROME

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...