Wednesday, August 26, 2009

Hari isnin yang macam2

Assalamualaikum w.b.t...alhamdulillah dah lima hari kita berpuasa...dalam minggu nih banyak tul bender jadi...isnin report duty kat kementerian...tiba2 dapat tau kena posting tempat lain...huhuhu....cawangan sekarang dah penuh...post lama dah tak dibenarkan oleh kementerian...sedeynyer =( banyak bender lagi nak belajar kat tempat sekarang...banyak lagi pengetahuan n pengalaman yang nak dikutip...terus hilang mood nak kejer...hari isnin jadi hari yang kelam kabut...huhuhu...tapi aper pun b4 report duty tempat baru kena la settlekan kerja2 dulu...kejer cam beser...still attend meeting...still prepare report..tunggu sampai dapat pink form(surat penempatan) baru...chaiyo...chaiyo...

Petang isnin juga terima sms dari my sister (k.cik), ayah admitted to ward 8B coz of diabetic...tinggi sangat kencing manisnya...ayah mana pantang makan...pantang jumper ader r...ayah...ayah...hope x lama2 dalam ward...risau kalau sejarah berulang kena raya dalam ward...kami sekeluarga pernah bermaafan, bergambar di hospital kerana tahun tuh ayah masuk ward...harap2 tidak lagi tahun nih...aamiiiiiin....

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda=) Next time singgah la lagi k...::Puan Ungu::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...